Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Etwinning 2014, "Interesting professions around us"

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα  Etwinning του Υπουργείου Παιδείας, συνάψαμε συνεργασία με το σχολείο της Πολωνίας "Zespół Szkół Publicznych im", στα πλαίσια της οποίας θα δουλέψουμε μαζί σε ένα κοινό πρότζεκτ με τίτλο: "Interesting professions around us". Στο Etwiining έργο αυτό θα λάβουν μέρος και τα τρία τμήματα του Νηπιαγωγείου μας.
Το σχέδιο εργασίας μας περιλαμβάνει ενασχόληση με τρία επαγγέλματα, του αστυνομικού, πυροσβέστη και αεροσυνοδού, γνωριμία με αυτά και σύγκριση των χαρακτηριστικών τους (π.χ.στολές, σχετικό λεξιλόγιο κ.α. ) στις δύο χώρες μας.

Η ετικέτα του έργου μας:
Γνωριμία με το Etwinning

Από την προηγούμενη εβδομάδα αρχίσαμε τις δραστηριότητες που αφορούν κατ' αρχή στην γνωριμία μεταξύ μας, συστήνοντας τους εαυτούς μας, την πατρίδα και την πόλη μας καθώς και το σχολείο μας.

Αρχικά πραγματοποιήσαμε μια πρώτη δραστηριότητα σχετικά με το τί ακριβώς είναι το πρόγραμμα Etwinning. Η δραστηριότητα αυτή έλαβε χώρα στην αίθουσα του 1ου ολοήμερου τμήματος και συμμετείχαν και τα τρία τμήματα του Νηπιαγωγείου μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...