Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Πρόγραμμα Etwinning

Από τον Ιανουάριο 2014 το Νηπιαγωγείο μας ξεκίνησε νέα Etwinning συνεργασία με to σχολείο της Πολωνίας "Zespół Szkół Publicznych im", με τίτλο: "Interesting professions around us" 

Το Νηπιαγωγείο μας, από τον Μάιο 2007 συμμετέχει ενεργά στο Πρόγραμμα Etwinning . Έχει πραγματοποιήσει και ολοκληρώσει με επιτυχία 6 Etwinning projects.
Σε τρία από τα Etwinning έργα αυτά έχει απονεμηθεί Ελληνική και Ευρωπαϊκή ετικέτα ποιότητας.

Οι Etwinning συνεργασίες που έχουν τιμηθεί με τα πρώτα βραβεία σε Εθνικούς διαγωνισμούς του Υπουργείου Παιδείας της χώρας μας είναι:

  1. Enjoy stories
  2. Let's play together with stories

 "Enjoy stories" 


http://blog.eun.org/enjoystories/

1ο βραβείο Εθνικού Διαγωνισμού δημιουργίας ιστολογίων (e-στολόγιο):   "Let’s play together with stories" Ένα από τα  δύο 1α βραβεία στον 5ο Εθνικό διαγωνισμό Etwinning, 2010 

Πατήστε εδώ για να δείτε το "Let’s play together with stories" στην Πύλη Etwinning. 

Λίγα λόγια για το Etwinning:
   Η δράση eTwinning 
Η δράση eTwinning δημιουργήθηκε για να δώσει στα σχολεία την ευκαιρία να μάθουν μαζί, να μοιραστούν τις απόψεις τους και να δημιουργήσουν καινούργιες φιλίες...... 
Το eTwinning μπορεί να οριστεί ως μία συνεργασία μακράς διάρκειας όπου τουλάχιστον δύο σχολεία από τουλάχιστον δύο Ευρωπαϊκές χώρες χρησιμοποιούν τις ΤΠΕ για να φέρουν εις πέρας μαζί μία παιδαγωγική δραστηριότητα. .... και είναι μια ευρωπαϊκή δράση του προγράμματος Διά Βίου Μάθησης, μέσω της οποίας σχολεία από διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες, κάνοντας χρήση εργαλείων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ), συνεργάζονται ώστε να αποκομίσουν παιδαγωγικά, κοινωνικά και πολιτισμικά οφέλη. Το eTwinning αποτελεί μέρος του Comenius, το πρόγραμμα της ΕΕ για τα σχολεία.
 (Πηγή: www.etwinning.net)

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...